Afbeelding met persoon, lucht, buiten, man

Automatisch gegenereerde beschrijving

Sporters weten wat massage kan doen voor de conditie. Helaas hebben slechts weinig (top)sporters de beschikking over een eigen sportmassagetherapeut.

Met de DL1200 massage apparatuur komt voor iedere sporter regelmatige (sport)massage binnen zijn/haar bereik. Regelmatig gebruik van DL1200 bevordert de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van hulpstoffen door het lymfe- en bloedvatenstelsel, waardoor de algehele conditie zal toenemen. Er vindt sneller herstel na een fysieke inspanning plaats.

Bij de DL1200 is de massagedruk instelbaar.
Bij lage druk massage (20 – 60 mmHg) stimuleert het apparaat het lymfesysteem en het bloedcirculatiesysteem door benen, of heupen / buik met lucht gevulde manchetten te masseren. Het op gang brengen van de afvoer van lymfevocht zorgt voor een vermindering van opeenhoping van vocht in een arm of been.

Door de verbetering van de circulatie van bloed en afvoer van lymfe vocht wordt tevens het immuunsysteem verbeterd, waardoor men minder vatbaar wordt voor allerlei ziektes.

Bij hoge druk of sport massage (100 – max 130 mmHg) is het belangrijkste effect de afname van de spierspanning en het losmaken van hard spierweefsel.

Hierdoor zal de doorbloeding van het lichaam toenemen en bouwstoffen kunnen aangevoerd worden. Vochtophoping als gevolg van spierschade zal beter afgevoerd kunnen worden. Het masseren van de spieren voor een training of wedstrijd is onderdeel van de voorbereiding en warming-up. Doordat een 10 minuten behandeling al effect sorteert, kan het in de pauze van een sportwedstrijd toegepast worden, en kan de sportmasseur / fysiotherapeut zich richten op diegene die gerichte behandeling nodig heeft. Regelmatig gebruik levert een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van blessures.

Daarnaast versterkt regelmatige DL1200 massage uw afweersysteem. De kans op ziek zijn, tijdens de periode dat u moet presteren, wordt kleiner!

De DL1200 massageapparaten kunnen uitstekend worden toegepast voor:
• Warming up of cooling-down na een sportactiviteit of training
• Sneller herstel na een sportprestatie
• Voorkoming van blessures
• Behandeling van blessures
• Versterking van het immuunsysteem
• Verbetering van de zuurstofopname door bloed en organen
• Vermindering van stress

Uw benen hebben het zwaar te verduren en verdienen af en toe wat extra aandacht en verzorging.

Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite. Uw benen worden niet alleen mooier maar voelen ook veel beter en rustiger aan. U ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen. Een geweldige relax behandeling.

Afbeelding met persoon, buiten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe werkt de compressietherapie?

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend massage systeem met talloze instelmogelijkheden en daardoor tal van toepassingen. Zo kan compressietherapie worden ingezet voor de behandeling voor sportmassage, ontspannende relaxmassage, voor lymfedrainage en als ondersteuning bij het afvallen nu ook met infrarood warmte waardoor de vetverbranding wordt bevorderd. De 24 onafhankelijke luchtdrukkamers geven een intensieve massage die de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie stimuleert.